Reisverslag deel 1

Terwijl jullie net aan de lunch beginnen, gaan wij zo avond eten.

De reis viel gelukkig erg mee, de vlucht zelf dan, het eten was lastig, in al het avond eten in het vliegtuig zaten overal walnoten in, gelukkig viel het ontbijt erg mee dit was een omelet met spinazie a la cream en aardappelen.

In Dubai aankwamen zijn we daarom meteen maar richting de eerste de beste Mac Donalds gelopen om even goed bij te voederen.

Toen we in Narita eindelijk door alle controles heen waren (het aanvragen van een Visum, kijken of je goederen Japan inbrengt waar je belasting over moet betalen etc…), was het aller eerste wat we zagen…ja hoor een automaat:

Even later eindelijk in ons hotel aangekomen en hebben we even snel dat filmpje opgenomen en zijn we heerlijk gaan slapen!

Tokio Overdag

Rond een uurtje of 1:00 (GMT +9) zij we opgestaan, en dit is wat je ziet als je uit ons raam kijkt:

Even later zijn we even de straat op gegaan om rond te kijken en de buurt te verkennen.

Wat is het leven in Japan anders zeg, zeker als je kijkt naar de gebruiken…
Als je in Nederland de roltrap op moet, zal de roltrap helemaal volstaan, ook als je haast hebt. In Japan gaat dat anders, daar kan je namelijk vrijwillig in de rij staan, en met succes! Als je geen haast hebt ga je links in de rij staan en dus ook links op de roltrap, zo is er dus nog ruimte voor de mensen aan de rechterkant die snel ergens heen moeten!

Alles is zo ontzettend netjes, en iedereen helpt daar ook bij, ik schaam me een beetje kijkend naar Nederland, wij zijn ongeloofelijk barbaars vergeleken met Japan.

Ik (Daan) heb vrij weinig last van een jetlag, Michael iets meer, hij krijgt nog geen eten naar binnen, hier zal vanavond wel verandering in komen.

Wij gaan nu kijken of er hier ergens iets te eten valt.

Michael loopt nu net weg naar de automaat hier op de verdieping om wat drinken eruit te halen, en ik denk dat ik er even achteraan ren, door de hitte hier (34~37 graden) moet je gewoon veel drinken.

Veel groeten hier vanuit tokio, en tot de volgende keer!

Groetjes,

Michael & Daan

Geplaatst om: 19:30 (lokale tijd!)

P.S. Hier nog een foto waar ongetwijfeld 1 lezer in geïnteresseerd is:

4 gedachten over “Reisverslag deel 1

  1. heey daan en micheal

    echt super dat je aan me denkt daar:P
    leuk om te zien !!
    ik denk ook aan jou hoe ik lekker hier sta te werken en jij te genieten naja moet maar….

    veeeel plezier
    groetjes auf nederland!!

  2. Pingback: Alexander1

  3. Pingback: Alexander7

Reacties zijn gesloten.